perjantai 23. elokuuta 2013

Viikonloppuja!

Ollut hieman blogitaukoa, koska viikko sitten muutettiin niin asutaan vielä pahvilaatikkomeressä :) Osa vaatteistakin on vielä jätesäkissä, hihi! Ja korut vielä laatikossa! APUA!!! :D Eikä meillä ole vielä tullut nettiyhteyttä, niin täytyy ottaa nettiyhteys vielä puhelimen välityksellä. Koulu alkoi ja meille tuli yhdysluokka, huimat 27 oppilasta! Eli vitonen ja kutonen yhdistettiin. Saa nähdä millaista tulee olemaan, paljon on ainakin läksyjä! Plääh! Voi kun aina ois lomalomaloma ja kesäkesäkesä :D Huomenna meen Hesaan!!! :) Nään ihanan ihanan ihanan Diandran, onkin jo kova ikävä!!! <3 :)

 Kaulakoru Glitter
Paidat H&M
Rannekoru Glitter
Glitteriin on tullut ensimmäinen tyyliopas, hakekaa omanne- se on ihan ilmainen! :) Älkää pelästykö, hassuttelin videolla, käykää Glitterissä! Sori kun hassuja ääniä päästän välillä, astma vaivaa ja limaa nousee ja tarvii rykiä..hyi..! :D <3 :)

6 kommenttia:

  1. KÄYN KÄYN KÄYN GLITTERISSÄ :D ens kuussa Jumbossa. Käyn käyn ;)

    VastaaPoista
  2. Näin sut lauantai illalla miss mix back2school bileissä ja meinasin tulla kehuun kuinka kiva blogi sulla on mutta olit aivan liian nopea enkä saanut sua enään kiinni :)

    http://flikka-prettyflower.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tää siun blogi on tosi kiva :) !

    http://mylifebyanskujee.blogspot.fi/

    VastaaPoista