lauantai 1. kesäkuuta 2013

 Sain kirjeen äidiltäni <3 <3 <3 <3 <3

Avoin kirje Aadaliinalle <3

Koulujen kevätjuhlat on vietetty ja kesä kutsuu. Kaikki aurinkoiset päivät, sadekuurot, sateenkaaret, uinnit, metsäretket, huvipuistot, paljain jaloin juoksut, naurut, kukkaniityt... kaikki kutsuvat myös sinua juuri sellaisena kuin olet. Raskas kouluvuosi on taas takana, jaksoit minkä pystyit. Oli päiviä kun et noussut sängystä kipujen tai väsymyksen vuoksi tai vietit koulupäiväsi sairaalassa. Sillä aikaa muut opiskeli, teki retkiä ja vietti aikaa yhdessä siellä koulussa, nauroivat ja pitivät hauskaa. Sinä katselit sairaalan valkoisia seiniä ja unelmoit tavallisesta elämästä, ilman nukutuksia, ilman lääkkeitä, ilman piikkejä, ilman terapioita. Sinun silmistäsi minä näin sen, kuinka paljon olisit halunnut olla jotain muuta, sellainen tavallinen tyttö.

Sinua ei taaskaan palkittu, et saa mitalia juoksukilpailuista tai sukkulaviestistä, etkä saa pokaaleita hienosta suorituksesta. Sinä liikut tavallasi ja uit tavallasi, mutta kukaan ei sinulle kiitosta anna vaikka yrität. Et saa hymypatsasta, että olisit luokan iloisin, auttavaisin tai sosiaalisin lapsi. Et saa stipendiä hienosta opiskelusuorituksesta tai numeroiden nostosta. Et saa edes kiitoksen sanaa. Meillä mitalit on mitaleita, pokaalit koristeita, patsaat patsaita ja numerot numeroita. Mitä väliä niillä on?

Sinä yritit, sinä jaksoit, sinä kaikesta huolimatta hymyilit. Sinulla on loistava elämänasenne, pidä siitä kiinni. Vielä joku päivä olet jotain suurta niinkuin haluat, musiikki auttaa sinua eteenpäin, Diandralle suurkiitos! Sinä tuot tytön elämään ilon joka päivä <3 Älä murehdi tyttäreni, sinulla on minut ja moni muu, me jaksamme yhdessä ja tuemme sinua. Iloitse tästä hetkestä, iloitse menneestä ja iloitse tulevasta, sinun elämänpolkusi on auki ja me pidämme sinua kädestä joka hetki.

Hyvää kesää rakas tyttäreni, ojennan sinulle maailman parhaimman lahjan tänäänkin, avoimen sylin ja käteni, rakkauteni, äiti rakastaa sinua aina!

Rakkaudella, Äiti<3

4 kommenttia: